Om Mig

Om Mig

Ridesporten har været min passion i mange år. I min ungdom var det primært springning, men siden 2013 har jeg hovedsageligt redet military. Det er blevet til et par internationale stævner, primært på 2*-niveau, men jeg gør mig mest ved nationale stævner i Sverige og lidt i Danmark. Med bopæl i Nordsjælland er der kortere mod øst end mod vest, og derfor går turen oftest den vej.

Da mit voksenjob tager utroligt meget af min fritid, prioriterer jeg at køre kortere til stævner og rider primært endagsstævner. Dette sikrer også, at mine heste kan komme hjem til deres venner i løsdriften for natten.

Ud over min ridning har jeg også engageret mig i bestyrelsesarbejde hos Hillerød Sportsrideklub i adskillige år. I 2021 modtog jeg en opfordring fra formanden for militaryudvalget til at melde mig ind. Da ingen havde søgt den seneste ledige plads, blev jeg lokket til at påtage mig opgaven. Ud over min rolle som medlem af udvalget har jeg de seneste to år også fungeret som National Safety Officer i FEI. Her formidler jeg de tiltag, vi gør i Danmark, til de andre NSO’er, samt bringer idéer og nye tiltag med hjem til DRF.

De fleste kender mig nok som hende, der er irriterende god til at kunne reglementerne. Nogle finder det sikkert også praktisk, at jeg ved, hvor jeg skal lede, uanset om vi befinder os i FEI, det danske eller det svenske reglement. Hvis I vil høre om mine heste, er der nok mere aktivitet på Instagram eller min hjemmeside. Her forestiller jeg mig mest at dele de tanker, jeg gør mig om sporten og de regler, vi støder på.